Onzeker bestaan wijkvereniging

Beste wijkbewoner(s),

De gemeente Kampen wil graag meer aan sluiten bij de kracht, kennis en initiatieven die in de wijk aanwezig is. Dit gebeurt onder de noemer Kamper Kracht (het voormalige wijkgericht werken). Middels de wijkvereniging kunnen inwoners mee beslissen over onderwerpen die hun wijk aangaan en ze daarbij bijvoorbeeld zelfs zeggenschap geven over de bijbehorende budgetten.

Al eerder hebben wij de noodklok bij u geluid. Door middel van deze flyer willen wij nogmaals deze noodklok luiden. Op dit moment zijn er diverse vacatures binnen de wijkvereniging. Indien wij deze vacatures niet opgevuld krijgen zullen wij de wijkvereniging moeten opheffen.

Vindt u het belangrijk wat er in uw wijk gebeurd en heeft u affiniteiten met één van onderstaande vacatures, neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
Wijkvereniging de Maten