Open Avond

Donderdag 21 september houdt Wijkvereniging De Maten haar jaarlijkse Open Avond. Op deze avond presenteert de wijkvereniging de workshops die zij komend seizoen zullen aanbieden.

Op deze avond zijn verschillende stands aanwezig met meer informatie en voorbeelden van de workshops. Op die manier kunt u kijken of er iets bij zit wat u graag wilt volgen.

Heeft u een workshop gevonden, dan kunt u zich meteen bij ons opgeven. Wij vragen dan wel inschrijfgeld, wat bij aanvang van de cursus van het uiteindelijke bedrag verrekend wordt.

De openavond begint om 19:30 tot 21:00 uur en wordt gehouden in het wijklokaal W.v.Oranjeschool, locatie Fidelio 14 in Kampen. Iedereen is van harte uitgenodigd op deze Open Avond, ongeacht of u lid bent of niet.