Toekomst Wijkvereniging De Maten

Beste leden,

Ledenvergadering
Zoals u weet was afgelopen donderdag, 18 januari 2018 de ledenvergadering van Wijkvereniging de Maten. Helaas was de opkomst zeer nihil en de uitkomst zeer bedroevend. Tijdens de ledenvergadering en de periode er naar toe heeft niemand zich aangemeld als bestuurslid.

Slapende vereniging
Met ingang van 1 januari 2018 hebben wij onze functie als bestuurslid neergelegd. Dit betekend dat de wijkvereniging als slapende vereniging door zal gaan. De belangen in de wijk worden niet meer door de wijkvereniging behartigd.

Een aantal zaken zetten wij wel voort, zoals bijvoorbeeld het aanhouden van de website, omdat wij hopen dat er een nieuwe wijkvereniging wordt gevormd die deze zaken kan overnemen, zonder hiervoor te hoeven investeren.

Eind 2018 zal er geen contributie worden geïnd.

Activiteiten
Alle geplande jeugd- en volwassen-workshops die dit seizoen (t/m mei 2018) zijn gepland gaan gewoon door.

Omdat wij veel energie krijgen van het organiseren van de activiteiten, willen wij ook het nieuwe seizoen (september 2018 t/m mei 2019) een nieuw gevarieerd programma bieden. De volwassen-activiteiten gaan sowieso door.

Onduidelijk is of wij volgend seizoen jeugd-activiteiten kunnen bieden, dit hangt af van het aantal vrijwilligers dat mee wil helpen. Vindt jij het belangrijk dat er jeugd-activiteiten georganiseerd worden, meld je dan aan voor het jeugdteam.

Informatie over de workshops verlopen op de manier waarop u van ons gewend bent.

Met vriendelijke groet

Ingrid van der Haar, Jacomien Pompert en Jolanda Wensink